Andliga hjälpare,  Andlighet,  Andra sidan,  Budskap,  Budskap från andra sidan,  Djur kommunikation

Birgitta – Budskap från min hund Indie på andra sidan

Budskap från min hund Indie på andra sidan

Jag hoppas ni har det bra alla därute.
Idag vill jag väcka lite tankar hos er och trycka på hur viktigt det är att lyssna på kropp och själ. ”När livet ropar kom och lek och du svarar jag kommer snart jag är inte där än” Hur känns det?
Ger du dig tid för att landa, att reflektera? Att leva utifrån sin energi för dagen och att lyssna på kroppens och själens signaler är så viktigt för vårt välmående idag. Ofta så kör vi bara på tills livet lägger krokben för oss.
Varför är det så svårt att lyssna? Kan det vara så att man inte vill känna sig begränsad? Men ibland kan en begränsning vara nödvändig för att hitta tillbaks igen. Dessa möten har jag ofta på linjen, där man inte ser eller förstår varför saker och ting händer, varför man hamnar i samma hjulspår hela tiden.
Mönster är svåra att bryta och sker inte över en natt. Det är så här att helheten behöver ses om inte bara en del utan både kroppen, själen och anden allt hänger ihop, allt ska vävas ihop. Ger du dig ut i naturen, lyssnar du, känner du, ser du, tänk så mycket vägledning det finns därute.

Jag ska berätta om något som hände mig nyss.

Vår hund Indie fick gå över regnbågsbron i mars förra året och vi bestämde att han skulle få vila vid en stor sten som han älskade att stå på och blicka ut över kalhygget.Den här dagen bestämde jag mig för att ta en promenad dit, lutade mig mot stenen och njöt av solen.
Konstaterade att granen som finns vid stenen växt sig så hög så den skymde sikten, så jag sa högt ”ja du Indie nu är sikten skymd”.Blundade och står kvar, vet inte hur länge, men plötsligt hör jag en röst som säger,

”Du kan titta åt andra håll”.

Då hajade jag till, men ganska snabbt fylldes jag av en tacksamhet.Så ni ser tecken mm finns överallt runtomkring oss och kan också vara en hjälp i en läkeprocess. Naturen är en medicin som vi ofta inte tar till oss, den är gratis, inte skadlig, omhändertagande och du kan söka dig ut när du behöver det som bäst.
Tack för mig och ta hand om dig.
Jag finns på linjen som agent #31Välkommen att ringa mig se Schema på www.stjarnregn.se 

Birgitta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *