Affirmation,  Andliga hjälpare,  Andlighet,  Änglar,  Budskap,  Guider,  Healing,  Ljusarbetare

Karin 2# Sex olika andliga hjälpare på andra sidan

6 andliga guider och hur man kommunicerar med dem

Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller hur ditt liv ser ut, har du andliga guider som sänder dig användbara meddelanden. Så här identifierar du dina unika guider, öppnar dig för deras visdom och hur du kommunicerar med de olika typerna av guider när som helst:
 
Vilka är de olika typerna av andliga guider?
 
Vissa andliga guider har varit med dig hela ditt liv, även sedan innan du föddes. Andra kom i ditt team eftersom du behövde dem vid olika tidpunkter i ditt liv, och du kan använda din fria vilja för att fortfarande begära fler andliga guider.
Din speciella andliga vägledningsgrupp, teamet av andliga guider som tilldelats dig, kan inkludera något eller alla av följande:
 
  • Ärkeänglar
 
Ärkeänglar är ledare i änglavärlden och har en kraftfull, mycket stor energisignatur. Om du är en empat eller är känslig för energi, när du kallar på en ärkeängel kanske du känner ett energiskifte i rummet. Varje ärkeängel har en specialitet, som ärkeängeln Rafaels specialitet för healing, och kan arbeta med otaliga människor samtidigt. Be han komma när du behöver läka olika känslor, känner dig låg eller behöver en hjälpande läkande hand.
 
  • Skyddsänglar
Skyddsänglar är exklusivt dina, och var och en har vi mer än en! Skyddsänglar har ägnat sina liv åt att hjälpa just dig. Tänk på dem och be dom komma till dig när som helst för omedelbar hjälp. De älskar dig villkorslöst, för alltid. Kom ihåg att änglar är icke-konfessionella och arbetar med människor av alla trosriktningar och andliga övertygelser. Be dina skyddsänglar komma till dig när du behöver stöd, hjälp i en situation, eller när du känner du behöver en styrka.
 
  • Andliga djur
Ande djur kan vara ett husdjur du en gång hade som gick bort och som nu är en del av din andliga vägledningsgrupp. Ande djur kan också vara vilket djur som helst som har något att lära dig, som att påfågeln lär dig vikten av skönhet eller att självsäkert äga dina gåvor, eller vargen som visar dig vikten av att få dina överlevnadsbehov tillgodosedda.
Ande djur kan dyka upp för första gången i en dröm, på din bakgård eller på din kaffesump.
Be ditt ande djur finnas för dig när du behöver dem i olika situationer.
 
  • Uppstigna mästare
 
Uppstigna mästare som en gång varit mänskliga, som vi läst om och haft levande resor av djup andlig tillväxt och inflytande. Nu har de en speciell plats som ledare i andevärlden och som guider/lärare till människor som du.
Mina guider har berättat för mig att alla uppstigna mästare är partners och arbetar tillsammans i harmoni, oavsett vilken kultur eller religion de var en del av när de levde. Be dem komma när du behöver dem och stöd i ditt liv, eller att du vill de hjälper andra eller får andra att förstå livet vi lever i.
 
  • Avlidna nära och kära
 
Älskade eller familjemedlemmar som har gått vidare kan välja att vara en av dina andliga guider och aktivt stödja dig från himlen genom att hjälpa dig på mycket praktiska sätt, som att skicka karriärmöjligheter eller vårda relationer på ditt sätt.
En av dina mormödrar kan vara en viktig ande guide för dig, oavsett om du kände henne väl i livet eller inte, även kanske i mött dina släktingar i livet så finns de för dig. be dem komma när du behöver dem för att ge dig stöd och styrka eller att ge dig en tröstande famn.
 
Faktum är att varje människa som har gått vidare kan bli en andlig guide för dig. 
 
  • Hjälparänglar
 
Hjälparänglar är ”frilandsänglar”, änglarna som bara letar efter människor för att hjälpa till med specifika situationer, som att hitta nya vänner eller hitta något i livet som fattas dig.
Be dem komma när du bara behöver det stöd som du kan må bra av.
 
Kram Karin 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *