Blogg,  Budskap,  Spådom,  Tarot

Karin 2# Snart släpps Tarotkorten Zhaina

Zhaina Tarot 

Snart släpps Tarot korten Pehr Trollsveden och jag har skapat tillsammans i Sverige, som kommer finnas i diverse andliga butiker runt om i vårt land. 

Detta är en Svensk Tarotlek skapad av mig Karin Dahlqvist och Pehr Trollsveden, varje kort är skapades under kanaliseringar och vad våra guider förmedlade. Leken är uppbyggd på kraft, fantasi och magiska upplevelser som får en att drömma sig bort i dess vackra sagobilder. Tre kort från Stora arkanan Kejsarinnan, vagnen och döden. 

Detta är min allra första Tarotlek som jag skapat, Pehr Trollsveden är en känd skapare av fler fantastiska fina Tarotlekar och andra olika orakelkort tillsammans med Lennart Abrahamsson.Tarotleken innehåller 78 kort lilla och stora arkanan, en instruktionsbok, olika läggningar man kan använda sig av. 

Pehr Trollsveden är även en känd Svensk författare, han har skrivit flera böcker som Lilla pendelboken ( Sveriges mest köpta pendel bok, boken finns nu i ny upplaga Pendelns ABC ) han har även skrivit boken Samtala med djur, Tarotböcker och andra böcker och olika meditations cd för att hjälpa andra att höja sin medialitet, Pehr Trollsveden har även medverkat i flera tv program som medium och kända Poddar och Youtube kanaler. 

Pehr Trollsveden och min Tarotlek Zhainas Tarot släpps nu till våren 2024, vi båda ser fram emot att denna Tarotlek ska ge er ett stort nöje i ert vägledande oavsett du lägger kort för eget bruk eller om spår andra, även att leken ska ge er styrkan och budskapen som du behöver när du spår med dessa kort. 

Vad kommer namnet Zhaina ifrån och vem döpte korten

Zhaina bär sitt namn från Qatar, hon är en uråldrig gudinna, hennes namn har flera stärkande betydelser ”Herren är nådig, styrkan, seger, öppnar upp det andliga seendet, stärker den svaga att ställa sig upp och kämpa till seger, läker sår, helar den svaga, krigare, skyddar och hjälper den som behöver se det dolda, väcka och ta tillbaka de döda”

Zhaina är mest omtalad i Qatar som ligger i västra Asien där hon är en uråldrig gudinna, många i Qatar döper sina döttrar efter gudinnan Zhaina för att hedra sina döttrar i hennes namn, när deras döttrar bär hennes namn får de beskyddet från gudinnan att bli starka individer. 

Enligt numerologivärdet är Zhaina tillväxtorienterad, stark, visionär, äventyrlig, sparsam, frihetsälskande, andligt seende och kan som vår Nordiska gudinnor Hel och Skade ändra utseende utefter deras hjälpande hand. Hel har två ansikten det döda och det vackra levande ansiktet och styr över liv och död. Skade kan ändra utseende efter vad du behöver i livet, hon kan visa sitt utseende på flera sätt och kan ge dig en hjälpande hand om du kommer med rent hjärta eller så kan hon ta det hon behöver för att du ska förstå att inget kommer gratis av girighet. På något sätt kan jag jämföra Zhaina med våra nordiska gudinnor Hel och Skade på flera sätt. 

Gudinnan Zhaina är i allmänhet på jakt efter frihet och gillar inte att vara bunden av andra. Zhaina har ett öppet sinne för frågor om romantik och kärlek. Nyfikenhet och motsägelse präglar hennes karaktär, hon kan hjälpa den som inte är menad kliva in på andra sidan, hjälper den som just lämnat sin kropp tillbaka, hjälper dem läka och leva vidare tills den rätta tiden är inne att gå över. 

Hon är en gudinna som verkligen finns där när man behöver henne, hon är flexibel, äventyrlig, oförutsägbar, utåtriktad, social, energisk, oberoende och inkonsekvent och helande för den sårbara och utsatte.

Gudinnan är stark – hon är villig att ta risker och ivrig efter att få nya upplevelser tillsammans med dem som behöver hennes styrka.

Hon tillbads även runt Faraonernas tid för att ge styrka och välstånd, när man behövde styrka tillbad de henne oavsett status de hade. Man gav henne gåvor så som exempel en del av sin skörd, mat och guld. ( Guld gav nog bara de som hade den tillgången av rikedom)

Personen som namngav Tarotleken var min äldsta dotter som fick till sig namnet Zhaina när hon såg kortet Månen – Min dotter sa

-Jag får namnet Zhaina som är gudinnan, styrkan som stärker upp energin så som månen gör i dess fulla bragd. Månen var det första kortet jag skapade utifrån en kanalisering jag hade med min Guide. 

(Min dotter har kunskap om forna gudar och gudinnor från andra länder och tids epoker)

Jag tackar min fina vän Pehr Trollsveden i vårt fina samarbete att framställa denna Tarotlek, mina Guider, Gudinnor. Och min dotter som namngav Tarotleken sitt namn. 

Jag finns på Stjärnregns mediala linje där jag vägleder Karin 2# Om du vill få min vägledning som hjälper dig fram i dina funderingar kring olika livs frågor. 

Jag arbetar: Tisdagar 10-13, Onsdagar 10-13, Torsdagar 16-19 och Lördagar 10-12  

Kram Karin 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *