Andlighet,  Chakran,  Indigo,  Indigo barn,  Mående,  Stjärn barn,  Välmående,  Väsen

Karin – Indigobarn – Den blåa auran

Estetiker tror att alla människor har en speciell andlig aura. Sedan 1970-talet ska många barn ha fötts med en indigoblå aura. 

De har speciella andliga förmågor och legendariska ledaregenskaper för att skapa en ny tidsålder. 

År 2002 hölls den första internationella konferensen om indigobarn på Hawaii.

Nu talas det även om kristallbarn, dessa ska ha särskilda empatiska och telepatiska förmågor som gör dem lämpliga att leva i indigobarnens värld.

Kritiker menar dock att att beskrivningen av deras speciella egenskaper ofta är vaga att de passar nästan in på vem som helst.

12 utpekande drag hos indigos och indigosbarn 

Om du undrar om du kan vara av denna distinkta själslinje, här är några personlighetsdrag som kan kännas bekanta.

 1. Du känner dig andligt väckt

Du föddes till att vara en ljusarbetare och har känt redan från en ung ålder att du är annorlunda till något andligt större än de flesta människor är. Andevärlden visar sig tidigt för Indigobarn. Vuxna kan se Indigobarn som barn med vild fantasi, har över energiska beteenden eller tillbakadragna.

 1. Du är avsedd att vara här

Du är självsäker och ibland till och med arrogant – och uppmuntrad av något större än du kan nämna. Du vet att du föddes på den här jorden av en anledning och den anledningen är att genomföra positiv förändring. 

 1. Du har höga förväntningar på dig själv och andra

Detta kan leda till utmanande relationer och interaktioner. Du ser bara det bästa och förväntar dig att andra ska leva upp till det. Mot dig själv kan du vara obevekligt självkritisk. 

 1. Du har en stark intuition

Indigos ser världen annorlunda. Tillsammans med medfödd självsäkerhet tror du ofta att ditt sätt är rätt och blir kränkt om andra inte kan se, än mindre vidta åtgärder ur din synvinkel. Om Indigos styrde världen, är du säker på att inga problem skulle existera.

 1. Du ifrågasätter

Du är inte en som förhandlar, du är säker i dina åsikter och är en skeptiker till de som vill styra andra. Absolut ka du be om ursäkt men du vill kolla upp innan du ger med dig om du har rätt eller fel. Du kan driva dina egna frågor eller rättsliga åtgärder vidare om du vet du har rätt och rent mjöl i påsen. Många Indigos kan agera som jurister och advokater.

 1. Du är kreativ

Du kan vara musikaliskt och konstnärligt begåvad med texter och skriva böcker eller måla tavlor. Lätt för att inbjuda andra att se världen omkring dig genom dina ögon. Lätt att samtala inför stora grupper eller prata i poddar som får lyssnare ta del av ditt budskap.  

 1. Du är en förändringsmakare

Du är så medveten om samhällets brister som i sin tur gör dig till en fantastisk ledare. Du hittar alltid nya och bättre metoder för affärer, samhälle och sätt att existera inom kaoset i ett samhälle som växer och utvecklas. Lätt att driva företag och vill alltid vara i förändringen.

 1. Du kan känna dig annorlunda

Du känner dig utplacerad med andra eftersom du inser att du är annorlunda än de flesta. Du kan tendera att vara en ensamvarg eller en rebell, ovillig att kompromissa bara för att passa in.

 1. Du kan lätt argumentera

Eftersom Indigos själsuppdrag är kodat i ditt väsen känner du ditt självvärde, du är villig att konfrontera det som behöver styrkas eller samtalas om. Du kan lätt föra en diskussion eller i fråga sätta händelser, beteenden hos andra.

 1. Du är passionerad och fokuserad

Även om ditt eldiga temperament kan vara svårt att ta in för andra, är du inte en som är tyst. Dessa två egenskaper bör balansera varandra. Vårda dessa egenskaper och använd dem tillsammans med varandra. Du vill ha tyst om kring dig när du arbetar eller skriver, lätt för att annars tappa fokus. Du är den som kan sitta i timmar och skriva eller tänka och kan försvinna i ditt fokus.

 1. Du har psykiska förmågor

Utan något behov av medial utveckling är din psykiska kapacitet (klärvoajans, empati, telepati) finjusterad, du kan se andevärlden eller känna av energier.

Även om du kanske inte ser något speciellt i din förmåga, ger det dig en fördel i att läsa av andra med lätthet och genomskåda masker som andra kan ha. Du har lätt för att se eller känna om något kommer med osanning.

 1. Du är frustrerad och en stark energi

Du kan lätt bli frustrerad över samhället och andra som inte agerar tillräckligt snabbt. Tålamod är något som bör utvecklas hos Indigos.

Indigos är gamla själar och har en stark energi inom sig, oberoende av andra och stolta av andra, kan vackla mellan låg självkänsla och grandiositet, tråkas lätt ut om andra inte har en energinivå som de själva, drömmer ofta och minns sina sömndrömmar, kan behålla sina vänner om de förstår dig, många vill vara vän med indigos och vill ofta lägga sina liv i deras händer. Andra kan se Indigos som en energi läkande person. De drar sig lätt till växter och djur. Katter och hundar drar sig lätt till Indigos som de vibrerar i samma starka energi.

 

Jag finns på Stjärnregn

Tisdagar kl 10-13 och Torsdagar 16-19 Karin 2#

 

 

2 kommentarer

 • Anna

  Kan verkligen relatera till det du skriver om.
  Har alltid känt mig annorlunda, många områden kan jag relatera till. Fick lite mer förståelse till min känslor och spännande område detta med Indigo. Ser fram emot fler intressanta områden från er.
  Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *