Andlighet,  Andra sidan,  Blogg,  Rena ditt hem,  Salvia

Viola- Hur du renar ditt hem med salvia och andra verktyg

Rena ditt hem

Det är viktigt för mig att rena hemmet då och då, driva ut negativ energi som eventuellt har ”smugit” sig in =)
Då tänder jag vitsalviabunten och går runt i alla rum samtidigt som jag fokuserar hela sinnet på att just rensa. Jag ber universum om hjälp med att ta hand om den negativa energin och förvandla den till ljus stark positiv energi. Sen fyller jag alla rum och skrymslen med ”vitt ljus energi”. Salvian lägger jag sedan på ett eldfast fat i mitt häxkontor och den får jobba färdigt och slockna av sig själv. =)
(Om man har en bunt som är för torr som inte slocknar alls så går det jättebra att ta på lite vatten, se bara till att hela reningen är klar först. )
När detta är klart så brukar jag visualisera hela huset för mitt inre och lägger en skyddsbubbla runt som jag fyller med jättestarkt vitt ljus från universum. Efter varje rensning så känner man verkligen hur lätt och fräsch energi det är överallt <3
Man kan på liknande sätt rena sin kropp, det gör jag lite då och då. Visualiserar hur det öppnas under fötterna och kronchakrat. Jag driver ut ”skräpet” genom fötterna, ber universum att förvandla den energin till vitt starkt ljus. När ”skräpet” är ute så stänger jag den öppningen.
Genom kronchakrat fyller jag på med det vita ljuset i precis hela kroppen och väntar tills det även har ett flöde innan jag stänger.
När jag städar hemma i vardagen så brukar jag spraya floridavatten här och där. Det renar men också välsignar hemmet. Jag gör inte som en del shamaner och andra gör (tar in det i munnen och sprutar ut på det man vill rena) =D Utan häller över lite i en mindre sprayflaska.
Palo Santo ligger mig också varmt om hjärtat för att rena. Jag upplever nästan som att det blir liksom mer kanaliserande när man jobbar med den.
Jag tackar alltid ödmjukt universum för all hjälp när jag har jobbat färdigt <3
Kram på er!
Jag har agent namn Viola #69 på Stjärnregn – Se schema på www.stjarnregn.se när jag arbetar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *